SUKELLA SYVEMMÄLLE

Koe enemmän, tule jatkokurssille!

Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja jatkaville sukeltajille erityiskursseista aina ammattilaistasolle saakka.

Sukelluksen jatkokurssit

Kutsuvatko syvyydet, vai kaipaatko lisää tietoa? Kun peruskurssi ei vain riitä, meiltä löytyy laaja valikoima erityiskursseja.

Erikoiskurssit

Erityiskurssien yhdistelmät

Jos yksittäisen erityiskurssin tarjonta ei riitä, voit tehdä yhdistelmiä! Meidän kurssitarjonnastamme voit valita ne, jotka tukevat toisiaan ja palvelevat tarpeitasi parhaiten.

Tekemällä yhdistelmäkurssin voit saavuttaa SSI Specialty Diver -luokituksen, joka on SSI:n ensimmäinen tunnustusluokitus. Sen voi saavuttaa, kun käyt kaksi erityiskurssia ja olet logannut ainakin 12 sukellusta.

Ohesta löydät muutamia suosituimmista komboistamme. Voit myös yhdistellä mielesi mukaan muita erityiskursseja!

Advanced Open Water yhdistelmät

Jatkotason komboilla pääset pidemmälle! SSI Advanced Open Water Diver on tunnustustaso sukeltajille, jotka ovat suorittaneet neljä erityiskurssia ja loganneet ainakin 24 sukellusta. Valitse kurssitarjonnasta mieluisimmat, tai tartu näihin yhdistelmiin jotka vievät sukelluksesi seuraavalle tasolle!

Master diver

The SSI Master Diver is the recognition level for those who have at least 4 specialty courses plus the Stress & Rescue course, and have logged at least 50 dives. Take your pick from our Specialty Course list, start the challenge!

Ota yhteyttä

KTD Malta @ Water World, Qawra.
Mob. +358 400 875686
Mob. +356 2157 1797 (WaterWorld office)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KTD Malta ja WaterWorld Watersports yhteistyössä

Sukellamme myös Thaimaassa!Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irene Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi.
Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved. In collaboration with Waterworld Diving Malta - Permit No: Dive 0082