Miten meidät löytää? 

Malta

Missä se on ja miten sinne pääsee

Maltan saariryhmä on käytännössä keskellä Välimerta, noin 93 kilometriä Sisiliasta etelään. Silti Maltalle lentää vain muutaman tunnin Keski-Euroopan kentiltä, ja useat mannertenväliset lennotkin pysähtyvät tänne. Finnair lentää suoraan Helsingistä Maltalle 9.4.–24.10.2017. Hyviä tarjouksia alk. 199 € on usein tarjolla. www.finnair.fi

KTD Malta @ Water World, Qawra

Missä me sijaitsemme ja kuinka tänne pääsee?

Bussilla

Autolla

  • Jos haluat vuokrata auton, mm. lentokentältä löytyy lukuisia vuokrafirmoja. Tästä linkistä lisätietoa.

Taxilla

White taxi
  • White taxi-palvelu voi noutaa kyytiläisiä mistä vain paitsi bussipysäkeiltä. Taksikyyti Maltan lentokentältä minne tahansa Maltalla maksaa kiinteän hinnan. Muuten kannattaa aina kyydin hinta kysyä ja neuvotella sopivaksi ennen kuin hyppäät kyytiin. Tästä linkistä lisätietoa.
ecabs
  • eCabs on Maltan johtava taksiyhtiö, joka päivystää ympäri saarta 24/7. He lupaavat lyhyitä odotusaikoja mistä tahansa Maltalta haluatkin kyydin. eCabsin puhelinnumero on (+356) 21 38 38 38, ja tästä linkistä saat lisätietoja.

Ota yhteyttä

KTD Malta @ Water World, Qawra.
Mob. +358 400 875686
Mob. +356 2157 1797 (WaterWorld office)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KTD Malta ja WaterWorld Watersports yhteistyössä

Sukellamme myös Thaimaassa!Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irene Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi.
Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved. In collaboration with Waterworld Diving Malta - Permit No: Dive 0082