Aktiviteetit Maltalla

Mitä tehdä Maltalla?

Vesiaktiviteetteja kaikille

Kumppanimme Waterworld sijaitsee saman katon alla KTD:n kanssa. He tarjoavat hurjan määrän erilaisia vesiaktiviteetteja kaikenlaisiin tilaisuuksiin, olivatpa ne yksityisiä tai yritysten tilaamia. Teemme heidän kanssaan yhteistyötä tapahtumien järjestämisessä ja tuomme sukeltamisen lisäksi heidän tarjontaansa. Käytämme pikaveneitä ja lähirantaamme Sunny Coast Resortissa Qawrassa.

Sukeltamisen lisäksi tarjontaan kuuluu melontaa, wakeboardausta, polkuveneilyä, vesijettejä ja paljon paljon muuta! Lisäksi joka kesä lanseerataan uusia lajeja vesipedoille.

Joten jos kaipaat uusia seikkailuja vedessä ja kihiset energiaa, liity mahtavaan joukkoon ja koe jotain ihan uutta loistokkaan porukkamme kanssa! Takaamme, että päiväsi täyttyy ilolla ja hymyllä.

Rennompaan menoon

Muut aktiviteettit

Veneretket

Kaipaatko huvittelua ja seikkailua? Haluatko kokea jotakin aivan erityistä? Veneretket tarjoavat kaikkea tätä! Pyydä tarjous veneretkestä, niitä järjestetään räätälöidysti mihin tahansa kohteeseen Maltan saarten ympärillä. Esimerkkejä retkistä: Mellieha Bay, Comino: luolien tutkimista ja vierailu St. Paulin saarella Mellieha Bay, Comino: luolien tutkimista ja vierailu Blue Lagoonilla Retkillä varataan aikaa snorklaukseen ja uimiseen. Varaamme oikeuden perua retkiä sääolosuhteiden niin sanellessa.

Kalastusretket

Sään salliessa järjestämme rentouttavia kalastusretkiä ympäri vuoden. Hintaan sisältyy kaikki tarvittava varustus ja riippuu retken kestosta ja henkilömäärästä. Tarvittaessa voimme järjestää myös lounaan retkelle.

Auringonlaskun risteilyt

Hemmottele itseäsi romanttisella auringonlaskun risteilyllä laguunin ulkoreunoilla ja nauti viilentävästä iltatuulesta. Rentoudu kylmän drinkin kanssa samalla kun katselet uskomattoman kaunista auringonlaskua merellä. Lähtöaika: 18 - 20 (vuodenajasta riippuen) Hinta: pyydä tarjous! Kesto: noin 90 minuuttia Sisältää: Juomat (virvokkeet, olut, valkoviini), pienet naposteltavat. Järjestämme myös luksusristeilyitä auringonlaskun aikaan, jolloin nautit shampanjasta, leikkeleistä ja juustotarjottimista, livemusiikista jne. Vaihtoehtoisesti voit räätälöidä unohtumattoman iltaristeilyn omien toiveidesi mukaisesti. Kerro meille toiveistasi ja pyydä tarjous!

Vesitaksi

Jos tukahduttavassa bussissa matkustaminen ei ole sinun juttusi, meillä on sinulle ratkaisu! Hyppää kyytiin vesitaksiimme, jolloin reissaat miellyttävän viileästi mihin tahansa kohteeseen Maltan saarilla.

Ota yhteyttä

KTD Malta @ Water World, Qawra.
Mob. +358 400 875686
Mob. +356 2157 1797 (WaterWorld office)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KTD Malta ja WaterWorld Watersports yhteistyössä

Sukellamme myös Thaimaassa!Photo credits to Fat Fish Movies, Anna Kekkonen, Irene Stangierska, Fredrik Lindblad and Mikko Paasi.
Copyright 1987 - 2017 Koh Tao Divers. All rights reserved. In collaboration with Waterworld Diving Malta - Permit No: Dive 0082